Mayalık Kefir 100g.

0,00
Marka : Bizim Maya
Fiyat : ₺7,50(KDV Dahil)
{{'UrunDetay_TahminiTeslimSuresi' | translate}} : {{UrunDetayModel.product.tahminiTeslimSuresi}} {{'Global_Gun' | translate}}

Türkiye’de bir ilk hem Probiotik hem Prebiotik 

İçindekiler:
Pastörize İnek Sütü, Prebiotik Lif( İnülin), Kefir Mayası
Starter Kültürler:Starter Kültürler:Toplam Probiotik bakteri 100 milyar CFU

Lactobacillus kefir

Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius

Streptococcus thermophilus

Lactococcus lactics ssp. lactis

Lactococcus lactics ssp. cremoris

Lactococcus lactics ssp. lactis biovar diacetylactis

Leuconostoc mesenteroides

Lactobacillus berevis

Lactobacillus helvetius                

Lactobacillus casei           

Lactobacillus plantarum   

Kluyveromyces sp.u Saccharomyces sp.

Telefonla Sipariş

Kilogram

Artır Azalt
Tavsiye Et

Ürün Mayalama Bilgisi
1     Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2.    Mayalama sıcaklığı olan 30 dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3.    Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine Kefir mayasının tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz.
4.    30 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük
kaplarda  mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5.    Mayalama süresi Kışın 24, yazın 18 saattir.
6.    Mayalama süresince 30 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7.    Mayalama süresi sonunda kımızınızı buzdolabına koyunuz.
8.    6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak Kefirinizi çalkalayıp tüketebilirsiniz.