Probiyotik Asya 2'li Set Kampanyası
Probiyotik Asya 2'li Set Kampanyası

Probiyotik Asya 2'li Set Kampanyası

1 KUTU=ARTIBİOTİK Kefir + Prebiyotik / Toplam bakteri 20 milyar CFU / 20 Saşe

1 KUTU=ARTIBİOTİK Kımız + Prebiyotik / Toplam Bakteri 20 milyar CFU / 20 Saşe

 

İçindekiler :Prebiyotik Lif (İnülin), Probiyotik bakteriler


Probiotik Bakteriler (Toplam 20 milyar CFU) 250 mg.

Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius

Streptococcus thermophilus

Lactobacillus kefir

Lactococcus lactics ssp. lactis

Lactococcus lactics ssp. lactis biovar diacetylactis

Lactobacillus acidophilus

Leuconostoc  mesenteroides

Lactobacillus berevis

Lactobacillus helvetius

Lactobacillus casei

Lactobacillus plantarum

Kluyveromyces sp.u Saccharomyces sp.

Saccharomyces boulard

ARTIBİOTİK ürünleri kullanırken iki 
​seçenek ​
uygulayabilirsiniz .

.
1.
​S​eçenek / Dök ,Karıştır Ye ! Dök Karıştır İç!
Öncelikle süt, fermente (mayalanmış) süt ürünleri ile ayrıca diğer içeceklerinize,yiyeceklerlerinize 
​1 saşenin tamamını ​
ka
tarak ​
 tüketilmesi
​ni öneriyoruz.
Doğrudan tüketimde probiyotik bakterilerin aktifleşmesi için metabolizmadaki besinlerden yararlanım sağlanacaktır.​
​1. seçenekte probiyotik bakterileri doğrudan tüketilmeye hazır hale getirmiş olacaksınız.

İçecek ve yiyeceklerinizin  sıcaklığının 50 dereceyi aşmama
​sına dikkat ediniz .
55 dereceden sonra probiyotik bakterilerin etkinliği azalır ve yok olur.​
​Günde 1 veya 2 saşe tüketiniz.​



2. 
​Seçenek / Fermente ​alternatifi

​1 Lt. süt ,ayran,yoğurt ,meyve veya sebze suyu veya püreleri ile diğer sıvı yiyeceklerin olduğu şişe veya kavanozun içine  1 saşenin tamamını katınız .
Karıştırınız veya çalkalayınız.
Oda sıcaklığında ortalama 25-35 dereceler arasında  kalmasını sağlayınız 
Fermantasyon için kışın 6-8 saat ,Yazın 4-6 saat bekleyiniz.
Bu fermente olmuş olan sıvıdan 1 bardak içiniz.
Daha sonra kalan miktarı buzdolabında saklayarak her gün bir bardak içiniz :
Fermantasyon ile ne kazanacaksınız?
1.Probiyotik bakterilerin sayısı çoğalacak ,milyarca probiyotik bakteri bu süreçte  trilyonlarca olma şansı yakalayacaktır.
2.Probiyotikler ferment bir karakter kazanacak ,metabolizmada sürekli besinleri fermente eden bir formda olacaklardır.
3.Probiotik bakteriler karbonhidratları dönüştürüp KZYA kısa zincirli yağ asitleri olan antimikrobiyal maddeler üreteceklerdir
4.Probiotikler proteinleri sentezleyerek bakteriyosin dediğimiz doğal antibiotik olan Lantibiotikleri üreteceklerdir.
5.Probiyotiklerden  sayısal ve niteliksel olarak maksimum yarar sağlamış olacaksınız

ARTIBİOTİK ürünleri her antibiotik alımından , mutlaka 1.5-2 saat sonra kullanılmalıdır.
Isıya duyarlı olduğundan sıcak ve ısı değişimi olan yerlere koymayınız.
Işığa maruz bırakmayınız.
 
Buzdolabında +4 derecede saklayınız.


Her seyahat ,tatil ve gezilerinizde,sosyal aktivitelerinizde, flora değişikliğinde yayacağınız etkilenmelerden korunmak için; ayrıca , probiyotik, fermente gıdalar tüketemeyecek aşamada kaldığınız yoğun zamanlarda ARTIBİOTİK'ler yanınızda olmalıdır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR