Babybiotik Kombiotik Yoğurt Mayası (1 Kutu)
Babybiotik Kombiotik Yoğurt Mayası (1 Kutu)
Babybiotik Kombiotik Yoğurt Mayası (1 Kutu)

Babybiotik Kombiotik Yoğurt Mayası (1 Kutu)

5 Adet Paket İçeriği Bulunmaktadır. 

Laktoz,
İnulin (Prebiotik Lif)
Starter kültürler
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius, 
Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus acidophilus, 
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium bifidum, 
Bifidobacterium longum, 
Lactobacillus paracasei

 

 

 

Ürün Mayalama Bilgisi

Babyotik Kombiotik Yoğurt Mayalama Bilgisi

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine
Babyotik Kombiotik Yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak Babyotik Kombiotik yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR