5 Adet Paket İçeriği Bulunmaktadır.
Laktoz,İnulin (Prebiotik Lif) Starter kültürlerLactobacillus delburueckki ssp.bulgarius, Streptococcus thermophilus,Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantisBifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus paracasei
Ürün Mayalama Bilgisi
1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine Babyotik Kombiotik Yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum 30 dakika bekleyiniz.4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak Babyotik Kombiotik yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar saklayabilirsiniz. * 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.