Bokashi Probiyotik & Prebiyotik
Bokashi Probiyotik & Prebiyotik
Bokashi Probiyotik & Prebiyotik

Bokashi Probiyotik & Prebiyotik

Marka : Bizim Maya
Fiyat : ₺75,00(KDV Dahil)

Evsel Atıkları Biogübreye Dönüştüren Probiyotik Güç

1 Saşe İçindekiler:
1 Saşe İçindekiler: Prebiotik Lif (İnülin): 1750 mg. Starter kültürler:
Toplam Probiotik bakteri (20milyar CFU) 250mg.
Lactobacillus reuteri,
Lactobacillus rhamnosus,
Lactobacillus plantarum,
Lactobacillus asidophilus,
Thiobacillus ferrooxidans,
Bacillus clasuii,  
Bacillus subtilis, 

 

BOKASHİ Probiotik & Prebiotik 
Evsel atıkları Biogübreye dönüştüren Probiotik Güç
Sıfır evsel atık hedefi için üretilecek olan Bokashi Biogübre elde etmek için fermentasyonu başlatacak ve geliştirecek etkin ve güçlü probiotik bakteriler içerir. Gıda atıklarının çürümeye yol açmadan  dönüşümünü sağlayacak olan Probiotik bakteriler, fermentasyonda trilyonlarca sayıda yeni yararlı ve probiotik organizmanın üretilmesini sağlayacaktır. Dünyanın en zengin içerikteki Bokashi Biogübresi elde edebilmek için Türkiyede İlk ve Tek Probiotik Güç 

Kullanım Önerisi
Bokashi Probiotik & Prebiotik 
Bokashi Probiotik ve Prebiotik Aktif Ferment Mayanın kullanımı için öncelikle  aktifleşmesi sağlanmalıdır
1 Paket maya; 1000 ml. ölçeğinde bir şişedeki klorsuz-ılık içme suyunun  içine 1 tatlı kaşığı pancar şekeri veya pekmez katıp karıştırılmalı ve eritilmelidir.
Yaklaşık 30 dakika bekletildikten sonra maya aktifleşmiş olacaktır.
 Evde hazırlanacak Bokashi Kovasına konulmuş evsel gıda atıkları  tam örtecek şekilde serpiştirilmiş buğday kepeği üzerine 10 ml. eriyik halinde aktifleşmiş Bokashi Probiotik & Prebiotik aktif fermente maya püskürtülmelidir.
Kalan aktif ferment maya ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında bekletilip, kullanmadan önce yine ılık hale getirilip kullanılabilinir.

 

 

Not:Ürünleri +4 Derecede buzdolabında 24 ay saklayabilirsiniz. Daha uzun süre için -18 Derecede derin dondurucuları tercih ediniz.
+18 Derecede ortam sıcaklığında 6 ay etkinlikleri devam eder.