Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik
Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik
Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik

Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik

Marka : Bizim Maya
Fiyat : ₺75,00(KDV Dahil)

1 Saşe İçindekiler: 
Prebiotik Lif (İnülin): 1750 mg. Starter kültürler:
Toplam Probiotik bakteri (20milyar CFU) 250mg.
Streptococcus thermaplus, 
Lactobacillus rhamnosus,
Lactobacillus plantorum, 
Lactobacillus gasseri,
Lactobacillus paracasei, 
Bifidobacterium infantis, 
Bifidobacterium longum.

 

GOLDBİOTİK Probiotik & Prebiotik 
Antialerjik , Antihistaminik Probiotik Güç
Histamin fazlalığını yıkarak normal seviyeye gelmesini sağlayan DAO Diamin Oksidaz enzimi üretimi yapan Probiotik bakteriler içerir.
Allerjiye neden olan  dışarıdan gelen saldırıların, vücudun giriş bölgelerindeki mast hücrelerinden histamin salgılanarak geri püskürtülmesi sisteminin doğru ve tam çalışmasına olumlu destek sağlar.
Göz, Burun, Geniz ve Boğazda yaşanan septomların önlenmesinde histamin metabolizasyonunu düzenler.

Kullanım önerisi
GOLDBİOTİK Probiotik ve Prebiotik Aktif Ferment Maya ürünü için 3 farklı seçenek tercih edilebilir 
1. Evde Yoğurt Mayalamak ve tüketmek 
1 Lt.den 3 Lt.ye kadar ölçekteki sütü , 45 derece mayalama sıcaklığında yaklaşık 10 saat , 45 derece mayalama sıcaklığını sabit tutacak şekilde sararak bekletiniz.
Sonra buzdolabına kaldırarak , ertesi günden başlayarak her öğünde GOLDBİOTİK yoğurdu 1 kase  içine  1 paket Curcumin & Prebiotik Lif katarak birlikte tüketiniz. Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde katılmasınıda öneririz.
 
2. Doğrudan Gıdalarla Tüketmek 
Her öğünde   1 porsiyon / kase ; yoğurda,ayrana, ılık süte, kompostoya  veya çorbaya  1 paket GOLDBİOTİK Probiotik & Prebiotik katınız, ayrıca  1 paket Curcumin & Prebiotik Lif karıştırarak  birlikte  tüketiniz.  Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde  katılmasınıda öneririz.  

3. Aktifleştirme Yaparak Tüketmek 
Uygun bir besiyer olarak süte, kompostoya , meyve / sebze pürelerine katıp , ortalama 40 derece sıcaklıkta kapağı kapalı kavanozlarda 6-8 saat üzeri örtülü olarak bekleterek aktifleştirme işlemi yapınız.Daha sonra 6-12 saat buzdolabında bekleterek ertesi günden başlayarak her öğünde 1 porsiyon / kase,  ayrıca  1 paket Curcumin & Prebiotik Lif karıştırarak  birlikte  tüketiniz.  Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde  katılmasınıda öneririz.  

UYARI 
Alerjik septomlara yol açan histamin fazlalığı gıdalarla gelebileceğinden dolayı, ekşimiş, bozulmuş, bayatlamış,  uzun süre saklanmış ve bekletilmiş, konservatif veya olgunlaştırılmış, yoğun oranda D negatif izomerleri olan laktik asitler içeren Kefir, Kımız, Turşu, Şalgam v.b. gibi fermente ürünler tüketilmemelidir.

 

 

Not:Ürünleri +4 Derecede buzdolabında 24 ay saklayabilirsiniz. Daha uzun süre için -18 Derecede derin dondurucuları tercih ediniz.
+18 Derecede ortam sıcaklığında 6 ay etkinlikleri devam eder.