Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik 10 Saşe
Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik 10 Saşe
Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik 10 Saşe

Goldbiotik Probiyotik & Prebiyotik 10 Saşe

1 Saşe İçindekiler: 
Prebiotik Lif (İnülin): 1750 mg. Starter kültürler:
Streptococcus thermaplus, 
Lactobacillus rhamnosus,
Lactobacillus plantorum, 
Lactobacillus gasseri,
Lactobacillus paracasei, 
Bifidobacterium infantis, 
Bifidobacterium longum.

GOLDBİOTİK Probiotik & Prebiotik 

Kullanım önerisi
GOLDBİOTİK Probiotik ve Prebiotik Yoğurt Mayası ürünü için 3 farklı seçenek tercih edilebilir 
1. Evde Yoğurt Mayalamak ve tüketmek 
1 Lt.den 3 Lt.ye kadar ölçekteki sütü , 45 derece mayalama sıcaklığında yaklaşık 10 saat , 45 derece mayalama sıcaklığını sabit tutacak şekilde sararak bekletiniz.
Sonra buzdolabına kaldırarak , ertesi günden başlayarak her öğünde GOLDBİOTİK yoğurdu 1 kase  içine  1 paket İmmunprelife katarak birlikte tüketiniz. Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde katılmasınıda öneririz.
 
2. Doğrudan Gıdalarla Tüketmek 
Her öğünde   1 porsiyon / kase ; yoğurda,ayrana, ılık süte, kompostoya  veya çorbaya  1 paket GOLDBİOTİK Probiotik & Prebiotik katınız, ayrıca  1 paket İmmunprelife karıştırarak  birlikte  tüketiniz.  Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde  katılmasınıda öneririz.  

3. Aktifleştirme Yaparak Tüketmek 
Uygun bir besiyer olarak süte, kompostoya , meyve / sebze pürelerine katıp , ortalama 40 derece sıcaklıkta kapağı kapalı kavanozlarda 6-8 saat üzeri örtülü olarak bekleterek aktifleştirme işlemi yapınız.Daha sonra 6-12 saat buzdolabında bekleterek ertesi günden başlayarak her öğünde 1 porsiyon / kase,  ayrıca  1 paket İmmunprelife karıştırarak  birlikte  tüketiniz.  Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde  katılmasınıda öneririz.  

UYARI 
Alerjik septomlara yol açan histamin fazlalığı gıdalarla gelebileceğinden dolayı, ekşimiş, bozulmuş, bayatlamış,  uzun süre saklanmış ve bekletilmiş, konservatif veya olgunlaştırılmış, yoğun oranda D negatif izomerleri olan laktik asitler içeren Kefir, Kımız, Turşu, Şalgam v.b. gibi fermente ürünler tüketilmemelidir.

 

 

Not:Ürünleri serin ve kuru bir ortamta saklayınız

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR