GOLDBİOTİK Probiotik & Prebiotik
Kullanım önerisi
GOLDBİOTİK Probiotik ve Prebiotik Yoğurt Mayası ürünü için 3 farklı seçenek tercih edilebilir
1. Evde Yoğurt Mayalamak ve tüketmek
1 Lt.den 3 Lt.ye kadar ölçekteki sütü , 45 derece mayalama sıcaklığında yaklaşık 10 saat , 45 derece mayalama sıcaklığını sabit tutacak şekilde sararak bekletiniz.
Sonra buzdolabına kaldırarak , ertesi günden başlayarak her öğünde GOLDBİOTİK yoğurdu 1 kase içine 1 paket İmmunprelife katarak birlikte tüketiniz. Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde katılmasınıda öneririz.
2. Doğrudan Gıdalarla Tüketmek
Her öğünde 1 porsiyon / kase ; yoğurda,ayrana, ılık süte, kompostoya veya çorbaya 1 paket GOLDBİOTİK Probiotik & Prebiotik katınız, ayrıca 1 paket İmmunprelife karıştırarak birlikte tüketiniz. Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde katılmasınıda öneririz.
3. Aktifleştirme Yaparak Tüketmek
Uygun bir besiyer olarak süte, kompostoya , meyve / sebze pürelerine katıp , ortalama 40 derece sıcaklıkta kapağı kapalı kavanozlarda 6-8 saat üzeri örtülü olarak bekleterek aktifleştirme işlemi yapınız.Daha sonra 6-12 saat buzdolabında bekleterek ertesi günden başlayarak her öğünde 1 porsiyon / kase, ayrıca 1 paket İmmunprelife karıştırarak birlikte tüketiniz. Ayrıca soğuk sıkım zeytinyağı ve isteğe bağlı az oranda karabiberde katılmasınıda öneririz.
UYARI
Alerjik septomlara yol açan histamin fazlalığı gıdalarla gelebileceğinden dolayı, ekşimiş, bozulmuş, bayatlamış, uzun süre saklanmış ve bekletilmiş, konservatif veya olgunlaştırılmış, yoğun oranda D negatif izomerleri olan laktik asitler içeren Kefir, Kımız, Turşu, Şalgam v.b. gibi fermente ürünler tüketilmemelidir.
Not:Ürünleri serin ve kuru bir ortamta saklayınız