Kombiotik Yoğurt (İster Kombiotik Yoğurt Mayala İster kaşıkla ye, İster Çalkala İç) 300g.
Kombiotik Yoğurt (İster Kombiotik Yoğurt Mayala İster kaşıkla ye, İster Çalkala İç) 300g.

Kombiotik Yoğurt (İster Kombiotik Yoğurt Mayala İster kaşıkla ye, İster Çalkala İç) 225g.

Marka : Bizim Maya

 

Türkiye’de bir ilk hem Probiotik hem Prebiotik 

İçindekiler:
Pastörize İnek Sütü, Prebiotik Lif( İnülin), Kombiotik Yoğurt Mayası
Starter Kültürler:Starter Kültürler:
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius,
Streptococcus thermophilus,
Bifidobacterium animals ssp.
Bifidobacterium infantis,
Bifidobacterium longum,
Bifidobacterium bifidum,
Lactobacillus casei,

    Kombiotik Yoğurt Mayalama Bilgisi
1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar 
    soğumasını bekleyiniz
3. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine 
    Kombiotik yoğurt  mayanızı katarak karıştırınız. 
    Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda 
     mayalamanızı tavsiye ederiz. 
4. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını 
    mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma 
    olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak 
    için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını 
    kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına 
    koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak Kombiotik 
     yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
 
* Her 1 lt. süt miktarı için 1 yemek kaşığı Kombiotik yoğurt 
   kullanınız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR