Babybiotik Kombiotik Yoğurt Mayası (6 Kutu)
Babybiotik Kombiotik Yoğurt Mayası (6 Kutu)

Babybiotik Kombiotik Yoğurt Mayası (6 Kutu)

6 Adet Kutu - 30 Adet Paket İçeriği Bulunmaktadır.

Laktoz,
İnulin (Prebiotik Lif) 
Starter kültürler 
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius, 
Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus acidophilus, 
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium bifidum, 
Bifidobacterium longum, 
Lactobacillus paracasei

 

 


Ürün Mayalama Bilgisi 
1.     Sütü 15-20 dakika kaynatınız.

2.    Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz

3.    Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine Kombiotik  Yoğurt mayası  

       paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.

4.    45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş     
       olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda
      mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız

5.    Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz

6.    Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz
veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.

7.    Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8.    6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak Kombiotik yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.

9.   Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR