Probiyotik-Kombiotik Set Kampanyası
Probiyotik-Kombiotik Set Kampanyası

Probiyotik-Kombiotik Set Kampanyası

1 KUTU=ARTIBİOTİK Komiyotik + Prebiyotik / Toplam 20 milyar bakteri CFU / 20 Adet Saşe

1 KUTU=ARTIBİOTİK Probiyotik + Prebiotik / Toplam 20 milyar bakteri CFU / 20 Saşe

İçindekiler : Prebiyotik Lif (İnülin), Probiyotik bakteriler

​Prebiyotik Lif(İnülin) 650 mg.
Probiyotik Bakteriler (Toplam 40 milyar CFU) 350 mg.
Lactobacillus delburickki spp.bulgarius

Streptecoccus thermophilus

Lactobacillus asidophilus

Lacobacillus rhamnosus

Lactobacillus plantarum

Lactobacillus helvetius

Lactobacillus paracasei

Bifidobacterium infantis

Bifidobacterium bifidum

Bifidobacterium longum
Bifidobacterium animals ssp.lactis

 

ARTIBİOTİK ürünleri kullanırken iki 
​seçenek ​
uygulayabilirsiniz .

.
1.
​S​eçenek / Dök ,Karıştır Ye ! Dök Karıştır İç!
Öncelikle süt, fermente (mayalanmış) süt ürünleri ile ayrıca diğer içeceklerinize,yiyeceklerlerinize 
​1 saşenin tamamını ​
ka
tarak ​
 tüketilmesi
​ni öneriyoruz.
Doğrudan tüketimde probiyotik bakterilerin aktifleşmesi için metabolizmadaki besinlerden yararlanım sağlanacaktır.​
​1. seçenekte probiyotik bakterileri doğrudan tüketilmeye hazır hale getirmiş olacaksınız.

İçecek ve yiyeceklerinizin  sıcaklığının 50 dereceyi aşmama
​sına dikkat ediniz .
55 dereceden sonra probiyotik bakterilerin etkinliği azalır ve yok olur.​
​Günde 1 veya 2 saşe tüketiniz.​



2. 
​Seçenek / Fermente ​alternatifi

​1 Lt. süt ,ayran,yoğurt ,meyve veya sebze suyu veya püreleri ile diğer sıvı yiyeceklerin olduğu şişe veya kavanozun içine  1 saşenin tamamını katınız .
Karıştırınız veya çalkalayınız.
Oda sıcaklığında ortalama 25-35 dereceler arasında  kalmasını sağlayınız 
Fermantasyon için kışın 6-8 saat ,Yazın 4-6 saat bekleyiniz.
Bu fermente olmuş olan sıvıdan 1 bardak içiniz.
Daha sonra kalan miktarı buzdolabında saklayarak her gün bir bardak içiniz :
Fermantasyon ile ne kazanacaksınız?
1.Probiyotik bakterilerin sayısı çoğalacak ,milyarca probiyotik bakteri bu süreçte  trilyonlarca olma şansı yakalayacaktır.
2.Probiyotikler ferment bir karakter kazanacak ,metabolizmada sürekli besinleri fermente eden bir formda olacaklardır.
3.Probiotik bakteriler karbonhidratları dönüştürüp KZYA kısa zincirli yağ asitleri olan antimikrobiyal maddeler üreteceklerdir
4.Probiotikler proteinleri sentezleyerek bakteriyosin dediğimiz doğal antibiotik olan Lantibiotikleri üreteceklerdir.
5.Probiyotiklerden  sayısal ve niteliksel olarak maksimum yarar sağlamış olacaksınız

ARTIBİOTİK ürünleri her antibiotik alımından , mutlaka 1.5-2 saat sonra kullanılmalıdır.
Isıya duyarlı olduğundan sıcak ve ısı değişimi olan yerlere koymayınız.
Işığa maruz bırakmayınız.
 
Buzdolabında +4 derecede saklayınız.


Her seyahat ,tatil ve gezilerinizde,sosyal aktivitelerinizde, flora değişikliğinde yayacağınız etkilenmelerden korunmak için; ayrıca , probiyotik, fermente gıdalar tüketemeyecek aşamada kaldığınız yoğun zamanlarda ARTIBİOTİK'ler yanınızda olmalıdır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR