İçindekiler:
Darı, Mısır, Buğday Unları, Pancar Şekeri,Prebiotik Lif (İnülin), Starter kültürlerLactabacillus plantarum,Lactobacillus lactis,Lactococcus lactis,Leuconostoc mesentorides
Mayalama Bilgisi:Buğday Mısır Darı veya nohut, fasulye unlarından tercih edilenleri karıştırıp suda eriterek kaynatınız.
Kaynatma dibi tutmayacak kadar pişirme şeklinde olmalıdır.
İsteğe bağlı olarak pancar şekeri veya meyve suları ile bal katılmalıdır.
Daha sonra oda sıcaklığına kadar yaklaşık 30°C’ye kadar soğutunuz.
Mayalık Probiotik Bozayı katıp karıştırınız.
Oda sıcaklığında 6-8 saat bekleterek fermentasyon işlemini gerçekleştiriniz.
Daha sonra çırparak karıştırınız ve buzdolabına kaldırınız.
Ertesi gün isteğe bağlı olarak tarçın ekleyerek leblebi eşliğinde tüketiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.