PAKBİOTİK
Antibakteriyal, antiviral, antifungal, antiparazit yeni nesil doğal koruyucu temizlik maddesidir.
Saf ve Yüksek kalitede ( CaO )Kalsiyum Oksit içerir.
Zararlı kimyasal madde ve katkı içermeyen doğal bir gıda dezenfektanıdır .
Sebze ve meyve temizliğinde kullanılması önerilir.
Temizlik için kullanılan suyun pH derecesini 12 seviyesine getirir. Negatif iyonları çoğaltır .
Sebze ve meyvelerin üzerindeki tarımsal zehirli ilaçlar olan pestisitleri, kimyasal ilaç kalıntılarını, bal mumu gibi koruyucuları, zararlı organizmalar olan mikrop, virüs, mantarlar ile parazitleri etkisiz hale getirir. Sebze ve meyvenin yüzeyinden arındırır. Gıdaların besleyici özelliklerine olumsuz bir etkisi olmaz.
Kullanılan Klor, Karbonat ve Sirkeden çok daha fazla bütünsel etkinliği bulunur.
Çabuk küflenmeye açık ürünlerin raf ömrünü uzatır.
Sebzelerin ve meyvelerin buzdolabında bekleme sürelerini 2-3 kat arttırır.
Bebek emzikleri, ağıza alınan oyuncaklar, diş fırçaları, diş protezleri ile her türlü mutfak ekipmanları v.b. gibi tüm materyallerin dezenfeksiyonu sağlar.
Gıda maddelerindeki Escherichia coli, Salmonella typhimurium, Salmonella enteritidis, Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis ve diğer bulaşıcı mikroorganizmalar ile küf oluşturan mantarların oluşumunu azaltır ve üremelerini yavaşlatır.
Kullanım bilgileri
1. 1 lt çeşme suyuna 1 paket (1 gr) Pakbiotik katınız, karıştırınız . Su normal sıcaklıkta olmalıdır.
2. Temizlenecek meyve, sebze ve diğer materyalleri suyun içine koyunuz.
3. 15 dakika bekleyiniz, elinizi suya sokmayınız . Pakbiyotik toz ile cildin temasından kaçınınız.
4. Kullanım sonrasında durulama yapınız. Su içindeki meyve, sebze ve diğer materyalleri çeşmede akan su ile yıkayınız .
5.Saklamak isteyeceğiniz gıdalar olur ise durulayınız, buzdolabına koyunuz.
6.Pakbiyotik ile hazırladığınız çözeltide çökelmeler olması normaldir tamamen çözünmesi beklenmez.
7.Hazırladığınız pakbiyotikli karışım, ertesi gün tekrar kullanıma uygun değildir.