Probiyotik -Prebiyotik Baharat Tozu 20 Milyar Bakteri

5,00
Marka : Doğadan Bizim
Fiyat : 60,00 ₺(KDV Dahil)
{{'UrunDetay_TahminiTeslimSuresi' | translate}} : {{UrunDetayModel.product.tahminiTeslimSuresi}} {{'Global_Gun' | translate}}

İçindekiler : 
Baharat Mixi (Kimyon, Nane, Fesleğen, Kekik, Dereotu, Maydanoz, Kırmızı Biber, Biberiye, Kara Biber tozu) 4000 mg.  Prebiyotik Lif(İnülin) 750 mg.
Probiyotik Bakteriler (Toplam 20 milyar CFU) 250 mg.
Lactobacillus delburickki spp.bulgarius
Streptecoccus thermophilus
Lactobacillus asidophilus
Lacobacillus rhamnosus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus helvetius

Lactobacillus paracasei
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium animals ssp.lactis

Telefonla Sipariş

ADET

Artır Azalt
Tavsiye Et

1. Seçenek / Dök ,Karıştır Ye ! Dök Karıştır İç!
 
Öncelikle baharatların katıldığı soğuk veya ılık yiyecek ve içeceklerinize bir saşenin tamamını katarak tüketilmesini
öneriyoruz. Doğrudan tüketimde probiyotik bakterilerin aktifleşmesi için metabolizmadaki besinlerden yararlanım sağlanacaktır. 1.seçenekte probiyotik bakterileri doğrudan tüketilmeye hazır hale getirmiş olacaksınız.
İçecek ve yiyeceklerinizin sıcaklığının 50°C'yi aşmama sına dikkat ediniz . 55°C'den sonra probiyotik bakterilerin etkinliği azalır ve yok olur. Günde 1 veya 2 saşe tüketiniz.

 

2. Seçenek / Fermente alternatifi

Öncelikle baharatların katıldığı soğuk veya ılık yiyecek ve içeceklerinize bir saşenin tamamını katınız.Karıştırınız veya çalkalayınız.Oda sıcaklığında ortalama 25°C-35°C arasında kalmasını sağlayınız.Fermantasyon için kışın 6-8 saat ,Yazın 4-6 saat bekleyiniz.Bu fermente olmuş olan sıvıdan ve yiyecekten 1 bardak veya200ml tüketiniz.Daha sonra kalan miktarı buzdolabında saklayarak her gün bir bardak veya 200 ml tüketiniz.


Fermantasyon ile ne kazanacaksınız?

1.Probiyotik bakterilerin sayısı çoğalacak ,milyarca probiyotik

bakteri bu süreçte trilyonlarca olma şansı yakalayacaktır.

2 . Probiyotikler ferment bir karakter kazanacak ,metabolizmada sürekli besinleri fermente eden bir formda olacaklardır.

3.Probiotik bakteriler karbonhidratları dönüştürüp KZYA kısa zincirli yağ asitleri olan antimikrobiyal maddeler üreteceklerdir

4.Probiotikler proteinleri sentezleyerek bakteriyosin dediğimiz doğal antibiotik olan Lantibiotikleri üreteceklerdir.

5.Probiyotiklerden sayısal ve niteliksel olarak maksimum yarar sağlamış olacaksınız.