Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek CEVİZLİ BADEMLİ ÜZÜMLÜ
Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek CEVİZLİ BADEMLİ ÜZÜMLÜ
Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek CEVİZLİ BADEMLİ ÜZÜMLÜ
Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek CEVİZLİ BADEMLİ ÜZÜMLÜ

Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek CEVİZLİ BADEMLİ ÜZÜMLÜ

Marka : Bizim Maya

Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek 500g. (CEVİZ ÜZÜM BADEM)
İçerik: 

* Ceviz ( ithal değildir. Çanakkale yöresinden)

* Üzüm

* Badem

* Anadoluda binlerce yıldan beri gelen buğday çeşitleri: 
- %30 Siyez+Karakılçık+Sarı buğday
- %70 Köse+Sünter+Şahman+Kızılca buğday
 -Kepekli ve rüşeymli unlar taş değirmende çekilmiştir.
 
*Ekşi Maya: Yüzlerce yıldan beri beslenerek günümüze ulaşan antik ekşi mayadır.
 
*Kefir, Kımız ve Probiyotik Turşu mayalarındaki toplam 29 adet probiyotik bakteri ve maya kullanılmıştır.
 
* Prebiyotik Lif: inülin
 
 *Kaya Tuzu 
 
* Zeytinyağı 
 
Saklama Koşulları: Ekmeğimizi oda ısısında maksimum 3-4 gün tutabilirsiniz. Koruyucu ve kimyasal katkı olmadığından buzdolabınızda, +4 derecede 1 ay boyunca ambalajında saklanması uygun olacaktır. Ekmeklerimizi, ekşi mayalı oluşu nedeniyle derin dondurucunuzda da 3 ay  rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Dilimleyip, dilediğiniz kadarını çıkartıp oda ısısına getirip, ardından ızgaranızda, birkaç dakika ısıtarak ilk günkü tazeliğinde ve lezzetinde tüketebilirsiniz. 

 

Not: Çok Kolay sindirilebilir özelliği ile şişkinlik ve hazımsızlık yapmaz fermentasyonda üretilen antimikrobiyal maddeler, doğal antibiyotik olan lantibiyotikler ve enzimler sağlığı olumlu olarak etkilemeye devam ederler

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR