Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek KAMPANYA
Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek KAMPANYA
Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek KAMPANYA

Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek KAMPANYA

Marka : Bizim Maya

Probiyotik Prebiyotik Ekşi Mayalı Antik Ekmek 500g.
İçerik: 
* Anadoluda binlerce yıldan beri gelen buğday çeşitleri: 
- %30 Siyez+Karakılçık+Sarı buğday
- %70 Köse+Sünter+Şahman+Kızılca buğday
 -Kepekli ve rüşeymli unlar taş değirmende çekilmiştir.
*Ekşi Maya: Yüzlerce yıldan beri beslenerek günümüze ulaşan antik ekşi mayadır.
*Kefir, Kımız ve Probiyotik Turşu mayalarındaki toplam 29 adet probiyotik bakteri ve maya kullanılmıştır.
* Prebiyotik Lif: inülin
 *Kaya Tuzu 
* Zeytinyağı 
Saklama Koşulları: Ekmeğimizi oda ısısında maksimum 3-4 gün tutabilirsiniz. Koruyucu ve kimyasal katkı olmadığından buzdolabınızda, +4 derecede 1 ay boyunca ambalajında saklanması uygun olacaktır. Ekmeklerimizi, ekşi mayalı oluşu nedeniyle derin dondurucunuzda da 3 ay  rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Dilimleyip, dilediğiniz kadarını çıkartıp oda ısısına getirip, ardından ızgaranızda, birkaç dakika ısıtarak ilk günkü tazeliğinde ve lezzetinde tüketebilirsiniz. 

Not: Çok Kolay sindirilebilir özelliği ile şişkinlik ve hazımsızlık yapmaz fermentasyonda üretilen antimikrobiyal maddeler, doğal antibiyotik olan lantibiyotikler ve enzimler sağlığı olumlu olarak etkilemeye devam ederler

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR