Probiyotik - Prebiyotik Sebze Tozu 20 Milyar Bakteri
Probiyotik - Prebiyotik Sebze Tozu 20 Milyar Bakteri

Probiyotik - Prebiyotik Sebze Tozu 20 Milyar Bakteri

İçindekiler : 

Toplam 10 saşe(paket) içerir. Ürün miktarı: 5g. x 10 =50g.'dır.

Sebze Mixi (Soğan, Sarımsak, Ispanak, Domates, Pancar, Kereviz, Pırasa, Brokoli, Bal Kabağı, Havuç, İstridye Mantarı, Yeşil Biber tozu) 4000 mg.

Prebiyotik Lif(İnülin) 750 mg.

Probiyotik Bakteriler (Toplam 20 milyar CFU) 250 mg.

Lactobacillus delburickki spp.bulgarius

Streptecoccus thermophilus

Lactobacillus asidophilus

Lacobacillus rhamnosus

Lactobacillus plantarum

Lactobacillus helvetius

Lactobacillus paracasei

Bifidobacterium infantis

Bifidobacterium bifidum

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium animals ssp.lactis

 

1. Seçenek / Dök ,Karıştır Ye ! Dök Karıştır İç!

Öncelikle sebze suyu veya pürelerine, sebzeli ılık derecedeki yiyecek ve içeceklerinize bir saşenin tamamını katarak tüketilmesini öneriyoruz.

Doğrudan tüketimde probiyotik bakterilerin aktifleşmesi için metabolizmadaki besinlerden yararlanım sağlanacaktır.  1.seçenekte probiyotik bakterileri doğrudan tüketilmeye hazır hale getirmiş olacaksınız.

İçecek ve yiyeceklerinizin  sıcaklığının 50°C'yi aşmama sına dikkat ediniz .

55°C'den sonra probiyotik bakterilerin etkinliği azalır ve yok olur.  Günde 1 veya 2 saşe tüketiniz.

2.  Seçenek / Fermente  alternatifi

Öncelikle sebze suyu veya pürelerine, sebzeli ılık derecedeki yiyecek ve içeceklerinize bir saşenin tamamını katınız.

Karıştırınız veya çalkalayınız.

Oda sıcaklığında ortalama 25°C-35°C arasında  kalmasını sağlayınız

Fermantasyon için kışın 6-8 saat ,Yazın 4-6 saat bekleyiniz. Bu fermente olmuş olan sıvıdan ve yiyecekten 1 bardak veya 200ml tüketiniz.

Daha sonra kalan miktarı buzdolabında saklayarak her gün bir bardak veya 200 ml tüketiniz.

Fermantasyon ile ne kazanacaksınız?

1.Probiyotik bakterilerin sayısı çoğalacak ,milyarca probiyotik bakteri bu süreçte  trilyonlarca olma şansı yakalayacaktır.

2.Probiyotikler ferment bir karakter kazanacak ,metabolizmada sürekli besinleri fermente eden bir formda olacaklardır.

3.Probiotik bakteriler karbonhidratları dönüştürüp KZYA kısa zincirli yağ asitleri olan antimikrobiyal maddeler üreteceklerdir

4.Probiotikler proteinleri sentezleyerek bakteriyosin dediğimiz doğal antibiotik olan Lantibiotikleri üreteceklerdir.

5.Probiyotiklerden  sayısal ve niteliksel olarak maksimum yarar sağlamış olacaksınız.