Probiyotik Yoğurt Mayası ( 6 Kutu )

5,00
Marka : Bizim Maya
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : ₺66,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺60,00(KDV Dahil)
{{'UrunDetay_TahminiTeslimSuresi' | translate}} : {{UrunDetayModel.product.tahminiTeslimSuresi}} {{'Global_Gun' | translate}}

6 Adet Kutu - 30 Adet Paket İçeriği Bulunmaktadır.
Süt Tozu, Maltodekstrin, Starter kültürler 
(Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, 
Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium animals ssp.lactis)


Telefonla Sipariş

ADET

Artır Azalt
Tavsiye Et

Ürün Mayalama Bilgisi

Probiyotik Yoğurt Mayalama Bilgisi

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine Probiotik Yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak
Probiotik yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

{{ 'UrunDetay_Etiketler' | translate }}
probiyotik yoğurt mayasi,