Sticks Probiotik Hurma Özü
Sticks Probiotik Hurma Özü

Sticks Probiotik Hurma Özü

Marka : Bizim Maya

Probiyotik Hurma Özü

İçindekiler:
İçindekiler: 
Hurma Özü, Probiotik Bakteriler:
(Toplam Probiotik Bakteri:500 Milyar CFU)
(Probiotik Bakteriler Biofilm Özellikli 
Polimerler ile kaplanmıştır.)
Lactobacillus bulgaricus
Streptococcus thermophilus 
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus paracasei 
Lactobacillus casei
Lactobacillus helvetius 
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus gasseri 
Lactobacillus fermentum
Lactobacillus brevis 
Lactobacillus lactis 
Lactobacillus johnsonii 
Lactobacillus mucosae
Lactobacillus gallinarum
Lactococcus lactics spp.lactis
Bifidobacterium animals ssp. lactis
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium bifidum 
Bifidobacterium longum 
Bifidobacterium breve 
Bifidobacterium adolescentis 
Bifidobacterium ruminantum 
Bifidobacterium thermacidophilum 
Lactococcus  lactis subsp. cremoris  
Lactococcus  lactis subsp. lactis 
Streptococcus salivarius 
Pediococcus acidilactici

Tüketim önerileri 
1. Doğrudan tüketim önerisi 
Hurma tadı  ile uyumlu olan  her türlü yiyecek ve içeceğe ılık ve soğuk olma şartı ile 
katınız ve tüketiniz 
Ekmeğinizin veya benzeri tükettiğiniz bir gıdanın üzerine katınız, sürünüz  ve tüketiniz 
İçme suyuna, maden suyuna,soğuk çaya, süte  ve diğer ılık ve soğuk  içeceklere 
katınız ve tüketiniz
2.Gıda hazırlıkları önerisi
Dondurma, pasta, tatlı,tahin veya meyve/sebze salatası, ezmeler  gibi diğer  yiyecek-
lerin yapımında veya hazırlıklarında  ılık ve soğuk olma şartı ile katınız ve tüketiniz. 
3. Aktifleştirme önerisi
Maksimum oranda yararlanım için hurma  tadı ile uyumlu olabilecek diğer içeceklere
veya pürelere  30-35 derece aralığında katınız , 6-8 saat bekleterek kapağı kapalı 
olarak aktifleştiriniz. Az miktarda ise hemen tüketebilirsiniz, çok miktarlarda ise buz-
dolabında saklayarak diğer günlerde tüketiniz. 
Ekşi mayanızı aktifleştirmek için besiyer olarak kullanabilirsiniz.
4. Fermentasyon önerisi 
Probiotik bakterilerin etkin olarak görev yapacağı Meyve ve sebze ile uygun olan  
diğer fermentasyonlarda kullanabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR