Tüketim önerileri:
1. Doğrudan tüketim önerisi Karadut tadı ile uyumlu olan her türlü yiyecek ve içeceğe ılık ve soğuk olma şartı ile katınız ve tüketiniz. Ekmeğinizin veya benzeri tükettiğiniz bir gıdanın üzerine katınız, sürünüz ve tüketiniz İçme suyuna, maden suyuna, süte ve diğer ılık ve soğuk içeceklere katınız ve tüketiniz 2.Gıda hazırlıkları önerisi Dondurma, pasta, tatlı,tahin veya meyve / sebze salatası, ezmeler gibi diğer yiyeceklerin yapımında veya hazırlıklarında ılık ve soğuk olma şartı ile katınız ve tüketiniz. 3. Aktifleştirme önerisi Maksimum oranda yararlanım için karadut tadı ile uyumlu olabilecek diğer içeceklere veya pürelere 30-35 derece aralığında katınız , 6-8 saat bekleterek kapağı kapalı olarak aktifleştiriniz. Az miktarda ise hemen tüketebilirsiniz, çok miktarlarda ise buzdolabında saklayarak diğer günlerde tüketiniz. Ekşi mayanızı aktifleştirmek için besiyer olarak kullanabilirsiniz.
4. Fermentasyon önerisi Probiotik bakterilerin etkin olarak görev yapacağı Meyve ve sebze ile uygun olan diğer fermentasyonlarda kullanabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.