Süpermix Probiyotik & Prebiyotik
Süpermix Probiyotik & Prebiyotik
Süpermix Probiyotik & Prebiyotik

Süpermix Probiyotik & Prebiyotik

1 Saşe İçindekiler: 
Prebiotik Lif (İnülin): 1750 mg. 
Starter kültürler:
Toplam Probiotik bakteri 
Lactobacillus bulgaricus
Streptococcus thermophilus 
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus paracasei 
Lactobacillus casei
Lactobacillus helvetius 
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus gasseri 
Lactobacillus fermentum
Lactobacillus brevis 
Lactobacillus lactis 
Lactobacillus johnsonii 
Lactobacillus mucosae
Lactobacillus gallinarum
Lactococcus lactics spp.lactis
Bifidobacterium animals ssp. lactis
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium bifidum 
Bifidobacterium longum 
Bifidobacterium breve 
Bifidobacterium adolescentis 
Bifidobacterium ruminantum 
Bifidobacterium thermacidophilum 
Lactococcus  lactis subsp. cremoris  
Lactococcus  lactis subsp. lactis 
Streptococcus salivarius 
Pediococcus acidilactici

ARTIBİOTİK Probiotik&Prebiyotik  Meyve ve  Sebze Fermente Mayası 
Fermentasyon bilgisi 
1. Meyve ve sebzeler ilaçsız ve iyice temizlenmiş  olmalıdır
    Az miktarlarda ve günlük olarak tüketilecek oranlarda ise meyve ve/veya 
    sebzeler taze olarak ya sıkılarak suyu çıkarılmış ya da ezilmiş formda püre 
    haline getirilmelidir .
    Çok miktarlarda her gün belirli oranlarda tüketilecek ise kaynatılmalı 
    komposto formunda olmalıdır.
2. Kapaklı bir kavanoz içinde , ortam sıcaklığı olarak ortalama 30-40  derece aralığında  
    1 paket maya katılarak karıştırılmalıdır.
3. Yaklaşık olarak yazın 4- 6 saat, kışın 6-8 saat kapalı kavanoz içinde üzeri 
    ışık almayacak ve ısısını kaybetmeyecek bir şekilde sarılmalıdır.
    Sürelerin daha fazla olması meyve ve sebzelerin sertlik ve olgunluk özelliklerine
    göre belirlenmelidir.
4. Fermentasyon tamamlandığında  buzdolabında saklanmalıdır.

 

Not:Ürünleri serin ve kuru bir ortamta saklayınız

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR